3 syytä inspiroitua pelintekijöiden kolikkopelikehityksen teknologiasta

3-syytä-inspiroitua-pelintekijöiden-kolikkopelikehityksen-teknologiasta

Kolikkopelien ja muiden kasinopelien kehittämis- ja parantamisprosessi on melko samanlaista kuin mitä pelintekijät tekevät. Jos mietit, mistä me oikein puhumme, sinun tulisi lukea seuraavat syyt sille, miksi sinun pitäisi inspiroitua heistä.

Innovaatio

3 syytä inspiroitua pelintekijöiden kolikkopelikehityksen teknologiasta Innovaatio - 3 syytä inspiroitua pelintekijöiden kolikkopelikehityksen teknologiasta

Pelintekijät ymmärtävät, kuinka tiukkaa kilpailu on pelistä riippumatta, joten he käyttävät aikaa innovoimiseen. Niiden, jotka haluavat parantaa kolikkopelien taustalla olevaa teknologiaa, ei tarvitse improvisoida, heidän on tehtävä jotakin omaa.

Sen pitäisi olla uutta ja se voisi ratkaista ongelmia, joita ei ole aikaisemmin käsitelty.

Me haluamme toistaa ja korostaa, että jonkun asian pyörittäminen ei ole innovaatio. Älä ota kunniaa vain siitä, että olet parantanut aiempaa järjestelmää. Innovaatio on jonkin uuden luomista alusta tai pienen inspiraation avustuksella.

Kärsivällisyys

3 syytä inspiroitua pelintekijöiden kolikkopelikehityksen teknologiasta Kärsivällisyys - 3 syytä inspiroitua pelintekijöiden kolikkopelikehityksen teknologiasta

Luulitko, että uuden idean keksiminen tapahtuu vain sormia napauttamalla? Pelintekijät käyttävät paljon aikaa uusien ideoiden miettimiseen ja se vaatii kärsivällisyyttä. Jos haluat tämän tyyppisen pelimallin, sinun täytyy käydä prosessi läpi ja kestettävä se.

Ei ole väliä kuinka kauan se kestää, sinun on siedettävä se.

Jos olet kärsimätön, teknologian parantaminen ei ehkä ole sinun juttusi. Vaikka tämä parannus on tuonut helpotusta elämäämme, uusien näkökohtien löytäminen niiden käyttämiseen voi viedä aikaa.

Omistautuminen

3 syytä inspiroitua pelintekijöiden kolikkopelikehityksen teknologiasta Omistautuminen - 3 syytä inspiroitua pelintekijöiden kolikkopelikehityksen teknologiasta

Ollaksemme rehellisiä, omistautuminen omalle alalle ei koske pelkästään pelintekijöitä. Ei ole väliä mille alalle on tällä hetkellä sitoutunut, jos olet omistautunut, voit kunnostautua siinä tavalla tai toisella.

Sellaiselle, joka kehittää kolikkopelien taustalla olevaa teknologiaa, me ymmärrämme, että se voi olla vaikeaa. Tiedämme, että on sellaisia aikoja, jolloin haluaisit lopettaa, koska työ on uuvuttavaa.

Kuitenkin oikealla määrällä omistautumista yhdistettynä päättäväisyyteen, voit levätä, mutta et anna periksi.

Olipa kyseessä pelintekijä, pelisuunnittelija tai -kehittäjä, sinulla on oltava piirteitä, jotka sinun tulisi täyttää. Nämä piirteet auttavat sinua näkemään uuden päivän työssäsi ja samalla olemaan paras suurimman osan ajasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *