Foorumit

Foorumit - Foorumit

Tämän osion tarkoituksena on tarjota lukijoillemme mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Me ymmärrämme, että kolikkopelien ja muiden kasinopelien teknologiaan liittyy paljon enemmän sellaista, josta on keskusteltava vapaasti. Ja tämä osio on paras tapa tehdä niin.

Meidän sääntömme

Varmistaaksemme ammattimaisuuden ylläpitämisen, meidän on laadittava joitakin sääntöjä, joita kaikkien on noudatettava.

Ei kiroilemista

Kun asiat menevät pois raiteiltaan tai kun keskustelu alkaa kuumentua, pidättäydy kiroilemasta. Me haluamme sinun tietävän, että saadaksesi kantasi esille, sinun ei tarvitse kirjoittaa huonoa kieltä, joka saattaa vahingoittaa muita.

Ei vyön alle lyömistä

Vältä käyttämästä Ad Hominem -perusteita vain todistaaksesi, että voitat. Hyökkääminen jonkun fyysisiä tai henkisiä ominaisuuksia vastaan ei ole sellainen asia, jonka koulutettu henkilö tekisi.

Ei sopimattomia vastauksia

Niin harvinaiselta kuin se saattaakin näyttää, on sellaisia ihmisiä, jotka yrittävät lisätä sopimattomia vastauksia viestiketjujen väliin. Me haluamme kertoa kaikille, että me varaamme oikeuden poistaa ne ilman erillistä ilmoitusta.

Meidän järjestelmänvalvojamme ja moderaattorimme etsivät aina käyttäjiä, jotka rikkovat foorumimme sääntöjä. Me voimme erottaa määräajaksi tai vielä pahempaa, kieltää tilisi riippuen siitä, millaisesta rikkomuksesta on kyse.